Apollo

Kronen en bruggen plaatsen

Duurzame vervanging van tand of kies

Kronen en bruggen zijn duurzame oplossingen voor het vervangen van tanden en kiezen. De kroon of brug voldoet zoveel mogelijk aan de oorspronkelijke vorm en functie van tanden en kiezen. De tandarts maakt de kroon en/of brug in samenwerking met een tandtechnisch laboratorium.

‘Wij houden rekening met uw financiële situatie.’

Wat kost een kroon of brug?

Een behandeling voor een kroon of brug is ingewikkelder dan het verzorgen van een gewone vulling. Wij adviseren daarom niet snel een kroon of brug, omdat er soms ook simpelere/goedkopere behandelingen mogelijk zijn. Pas nadat deze zijn uitgesloten, adviseert de tandarts een kroon of een brug. Wij houden natuurlijk ook rekening met uw eigen wensen en financiële situatie.

Details bespreken tijdens intake

Het plaatsen van een kroon of brug bestaat uit een aantal behandelingen. De details kunt u bespreken met een van onze tandartsen tijdens uw eerste afspraak (de intake). Voor het maken van een afspraak of voor al uw vragen over kronen en bruggen kunt u het reactieformulier invullen. Bellen mag natuurlijk ook. We zijn telefonisch bereikbaar via: 010 - 341 63 85.

Online inschrijven

Kronen & bruggen in beeld

Meer over kronen & bruggen: