Apollo

Kindertandarts in Rotterdam

Extra aandacht voor kinderen

Het is cruciaal voor het behoud van een gezond gebit dat deze al van jongs af aan goed wordt verzorgd. Binnen de tandartspraktijk van Apollo Tandheelkunde in Rotterdam hebben daarom alle tandartsen zich gespecialiseerd in het behandelen van kinderen. Onze tandartsen bieden voor kinderen van 3 tot 18 jaar speciale behandelingen die gericht zijn op levenslang behoud van het eigen gebit zonder grote problemen.

Advies van de kindertandarts

Onze kindertandartsen adviseren ouders om het kind zo jong mogelijk mee te nemen naar de tandarts. Zo kunnen ze alvast wennen aan de tandarts en de omgeving. Rond de leeftijd van 3 jaar, omdat dan meestal alle tandjes zijn uitgekomen, is het beste moment om te starten met de periodieke controle. Als kind naar de tandarts gaan moet voelen als een kort feestje!

Ook bij angst is er een speciale tandarts

Natuurlijk kan het voorkomen dat uw kind angst heeft om naar de tandarts te gaan. Dit kan uiteenlopen van moeite met de behandeling tot extreme angst om überhaupt naar de tandarts te gaan. Wat de angst ook is, Apollo Tandheelkunde heeft speciale angsttandartsen die zijn opgeleid om uw kind van de paniek of extreme angst af te krijgen. Vanuit onze jarenlange ervaring met angst behandelingen weten we dat er altijd een oplossing is.

Yeah, we mogen naar de tandarts!

Onze tandartsen en mondhygiënistes staan klaar voor het hele gezin. Van jong tot oud. Voor het maken van een afspraak of voor al uw vragen kunt u het getoonde reactieformulier invullen. Telefonisch mag natuurlijk ook, we zijn bereikbaar op 010 - 341 63 85.

Online inschrijven

Hoe wij omgaan met uw kind

  • Wij zorgen voor een prettige en positieve omgeving voor uw kind.
  • Wij hebben alle tijd voor uw kind tijdens de behandeling.
  • Wij stellen voor elk kind een persoonlijk behandelschema op.
  • Wij streven naar pijnloze behandelingen.
  • Wij vragen de aandacht van uw kind en communiceren spelenderwijs.
  • Wij belonen positief gedrag en zorgen dat uw kind graag weer terugkomt.