Apollo

Intake bij Apollo Tandheelkunde

Onze werkwijze bij nieuwe patiënten

Wij werken bij iedere nieuwe patiënt met een intake. Dit kan een intake zijn om patiënt te worden bij de praktijk, of een intake voor enkel een esthetische behandeling waarbij u verder bij uw eigen tandarts blijft. Op de nieuwe patiënten intake worden foto’s gemaakt en wordt uw gebit onderzocht. U kunt hierbij uw wensen en klachten aangeven bij de tandarts. Hij zal de foto’s met u bespreken en samen met u het behandelplan opstellen. Zo komt u nooit voor nare verassingen te staan en weet u altijd waar u aan toe bent.

Ook intake bij esthetische behandeling

Indien u enkel voor een esthetische behandeling komt, dus voor bleken of het zetten van facings, kunt u zich ook aanmelden bij de praktijk en aangeven dat u voor een esthetische behandeling komt. Omdat de duur van de behandeling nogal kan variëren, werken wij ook hier met een intake-afspraak.

De juiste tandarts

Er wordt door de behandelaar besproken wat de opties zijn en vastgesteld welke materialen er aanwezig moeten zijn voor uw behandeling. Geef bij uw aanmelding altijd duidelijk aan waarvoor u komt zodat u bij de juiste persoon kan worden ingepland. Meer informatie over onze tandartspraktijk? Bel dan direct 010 - 341 63 85.

Online inschrijven

Bekijk ook: