Apollo

Facings / Kronen

Oogstrelend resultaat

Een porselein facing/kroon kan uitkomst bieden voor het effectief en snel verfraaien van uw gebit. Zo kan een porseleinen facings worden geplaatst over de eigen tanden voor het opvullen van spleetjes, afgebroken hoekjes maar ook om tanden wit(ter) te maken en scheve tanden te maskeren. Met porselein facings zijn onze tandartsen in staat om met één behandeling een oogstrelend resultaat te behalen.

Volmondig de beste in Facings/Kronen

Als u zich afvraagt waarmee Apollo Tandheelkunde zich onderscheid van alle andere tandartsen in Nederland kunnen we volmondig zeggen: Cosmetische resultaten ! Onze tandartsen hebben zich met diepgaande kennis gespecialiseerd in het werken de beste tandheelkundig materialen en we zijn dan ook bescheiden als we zeggen dat we er letterlijk in uitblinken. Onze tandartsen hebben oog voor esthtiek.

In één behandeling, oogstrelend resultaat

Een facing/kroon kan uitkomst bieden verfraaien van uw gebit. Zo kan een facing/kroon worden geplaatst over de eigen tanden voor het opvullen van spleetjes, afgesleten tanden maar ook om tanden wit(ter) te maken en scheve tanden te maskeren. Met facings/kronen zijn onze tandartsen in staat om met 2 a 3 behandelingen een oogstrelend resultaat te behalen.

Bekijk hier de voor en na foto's

Landelijke bekendheid in Rotterdam

Mensen uit heel Nederland en zelfs uit onze buurlangen Belgie, Luxemburg en Duitsland hebben inmiddels onze tandartspraktijk in Rotterdam gevonden om een stralende glimlach te krijgen door het laten plaatsen van facings/kronen. We hebben van vele patiënten voor en na foto’s gemaakt om ook u een impressie te geven van de prachtige resultaten die we behalen. Mensen die last hebben van een extreem slecht gebit kunnen geholpen worden met deze specialistische behandeling. Maar ook mensen die last hebben van een Gummy Smile hebben kunnen in combinatie met een botox behandeling bij Apollo Beauty behandeld worden.

Bekijk hier de voor en na foto's

Kies voor een stralende lach in één dag!

Apollo Tandheelkunde maakt naam en faam met de wonderschone resultaten die onze cosmetische tandartsen behalen door het plaatsen van facings/kronen. Voor het maken van een afspraak of voor al uw vragen over porseleinen facings/kronen kunt u het getoonde reactieformulier invullen. Bellen mag natuurlijk ook. We zijn telefonisch bereikbaar via  010 - 341 63 85.

Online inschrijven

Voordelen van Facings / Kronen

Een porseleinen facing is minder gevoelig voor aanslag aan de tanden. 

Hoe wordt de behandeling porseleinen facings/kronen uitgevoerd?

  • De tanden worden 1 a 1,5 mm geslepen na een lokale verdoving.
  • Er worden afdrukken gemakt van het gebit om de facings/kronen op voor te bereiden
  • Tijdelijke facings/kronen worden gemaakt zodat u gebit beschermd is in de tussentijd.
  • Onze tandtechnieker gaat samen met de patient de kleur en vorm bespreken.
  • Bij de laatste afspraak worden de facings/kronen op de tanden geplaatst tot een perfecte smile

Uw glimlach, onze specialiteit