Apollo

Cosmetische tandheelkunde in Rotterdam

Een gezond & stralend gebit

Bij Apollo Tandheelkunde in Rotterdam geldt dat wij er alles aan doen om uw gebit stralend en gezond te houden. Precies zoals u dat voor ogen heeft. Voor mensen die toch niet helemaal tevreden zijn met hoe het gebit er esthetisch uitziet kan een bezoek aan onze cosmetische tandarts uitkomst bieden.

Voor een esthetisch prachtig resultaat

Al onze cosmetische tandartsen zijn opgeleid binnen de esthetische tandheelkunde. Zo kan vanuit professioneel oogpunt aan iedereen die dat wenst een stralende glimlach worden gegeven. Onze tandartsen zijn proactief als het gaat om het geven van passende adviezen, ook op cosmetisch gebied. Dus of u nu droomt van een prachtig wit gebit, het opvullen van spleetjes in uw tanden of rechte tanden wilt met behulp van facings, onze tandartsen zorgen altijd voor een esthetisch prachtig resultaat!

Uitblinken in cosmetische behandelingen

Onze tandartsen blinken letterlijk uit in de esthetische tandheelkunde. Voor alle cosmetische veranderingen aan uw gebit kunt u bij ons terecht. Voor het maken van een afspraak of wanneer u persoonlijk advies wilt van onze cosmetische tandarts kunt u het getoonde reactieformulier invullen. Bellen mag natuurlijk ook. We zijn telefonisch bereikbaar via 010 - 341 63 85.

Online inschrijven

Gerelateerde links

Behaalde resultaten met composiet facings - Voor en Na de behandeling