Apollo

Composiet facings plaatsen in Rotterdam

In één behandeling, oogstrelend resultaat

Een composiet facing kan uitkomst bieden voor het eenvoudig en snel verfraaien van uw gebit. Zo kan een facing worden geplaatst over de eigen tanden voor het opvullen van spleetjes, afgebroken hoekjes maar ook om tanden wit(ter) te maken en scheve tanden te maskeren. Met composiet facings zijn onze tandartsen in staat om met één behandeling een oogstrelend resultaat te behalen.

Bekijk hier de voor en na foto's

Volmondig de beste in composiet facings

Als u zich afvraagt waarmee Apollo Tandheelkunde zich onderscheid van alle andere tandartsen in Nederland kunnen we volmondig zeggen: Cosmetische resultaten met composiet facings! Onze tandartsen hebben zich met diepgaande kennis gespecialiseerd in het werken met composiet facings en we zijn dan ook bescheiden als we zeggen dat we er letterlijk in uitblinken.

"In één woord: Geweldig!"

Landelijke bekendheid in Rotterdam

Mensen uit heel Nederland hebben inmiddels onze tandartspraktijk in Rotterdam gevonden om een stralende glimlach te krijgen door het laten plaatsen van composiet facings. We hebben van vele patiënten voor en na foto’s gemaakt om ook u een impressie te geven van de prachtige resultaten die we behalen. Mensen die last hebben van een extreem slecht gebit kunnen geholpen worden met composiet facings. Maar ook mensen die last hebben van een Gummy Smile hebben kunnen in combinatie met een botox behandeling bij Apollo Beauty behandeld worden.   

Bekijk hier de voor en na foto's

Kies voor een stralende lach in één dag!

Apollo Tandheelkunde maakt naam en faam met de wonderschone resultaten die onze cosmetische tandartsen behalen door het plaatsen van composiet facings. Voor het maken van een afspraak of voor al uw vragen over facings kunt u het getoonde reactieformulier invullen. Bellen mag natuurlijk ook. We zijn telefonisch bereikbaar via 010 - 341 63 85.

Online inschrijven

Voordelen van composiet facings

  • Binnen 3 uur een prachtig resultaat
  • U behoudt uw eigen tanden volledig
  • Geen boor- en hevig slijpwerk nodig
  • Makkelijk aan te passen naar uw gebit
  • Zelf de kleur bepalen. Ook Hollywood White!
  • 3x goedkoper dan porseleinen facings

Uw glimlach, onze specialiteit