Apollo

Gummy Smile behandelen met Composiet facings

Tandvleeslach behandelen met facings en botox

Is uw tandvlees zichtbaar als u lacht? Dit wordt een Gummy Smile of tandvleeslach genoemd. Bij Apollo Tandheelkunde en Apollo Beauty kunnen wij dit met Composiet facings en botox behandeling verminderen, zonder dat u uw natuurlijke lach verliest.

Behandeling botox tegen Gummy Smile

Door kleine injecties met botox te injecteren net naast de neus zal de hefspier van de bovenlip zwakker worden. Dit zorgt ervoor dat de hefspier minder krachtig samentrekt zodat de bovenlip minder omhoogkomt bij het lachen. Een perfecte oplossing zonder dat u uw natuurlijke gelaatsuitdrukking te verliest. Het resultaat is direct zichtbaar. Het gemiddelde resultaat van deze behandeling is 3-4 maanden.

Botox en Composiet Facings

Voor het beste resultaat adviseren wij om uw gebit te behandelen met Composiet Facings. Tijdens een intake zal de tandarts adviseren of het alleen met Composiet Facings verholpen kan worden of dat een combinatie met een botox behandeling het beste resultaat oplevert. U kunt Apollo Tandheelkunde bereikendoor direct te bellen naar 010 - 341 63 85 of via het getoonde reactieformulier.

Online inschrijven

Bekijk ook:

Voor en na foto's