Apollo

Behandeling facings, hoe werkt dat?

Uw gebit weer in goede staat

Een behandeling met facings kan uitkomst bieden voor het snel verfraaien van uw gebit. De facing wordt over de eigen tand heen gemaakt voor het opvullen van spleetjes, gebroken hoekjes en zelfs om scheve tanden te maskeren. Ook wordt het vaak gebruikt bij herstel van een gebit na een val of ongeluk.

Verschillende soorten facings

Er zijn verschillende soorten facings: porseleinen facings en composiet facings. Bij porseleinen facings wordt vooraf de vorm bepaald, daarna afgebakken waarna de facing kan worden geplaatst. Dit is zeer hard materiaal, echter is hierdoor de vorm achteraf niet meer aan te passen. Composiet is een wit vulmateriaal welke ook als witte vulling kan worden gebruikt. Dit materiaal is bij ons van hoogwaardige kwaliteit en wordt ter plekke op de tand gevormd. Dit type facing wordt uitgehard met een speciale lamp, maar is nog wel aan te passen of bij te slijpen.

Bekijk hier de voor en na foto's

Intake bij facing behandeling

Om goed vast te kunnen stellen wat er precies moet gebeuren en om u zo goed mogelijk te kunnen helpen, werken wij altijd met een intake. De tandarts doet een kort mondonderzoek om te constateren of er nog iets aan het gebit zou moeten gebeuren alvorens de facings te plaatsen. Daarnaast bespreekt hij met u de kleuropties en het behandelplan. Wij hebben ook de kleur Hollywood White, voor een echte Hollywood smile! Voor kinderen onder de 18 jaar is toestemming vereist van de ouders. Voor meer informatie bel 010 - 341 63 85.

Online inschrijven

Bekijk ook:

Vlogger Myriam Ahmadi

YouTuber Myriam Ahmadi kwam bij Apollo Tandheelkunde voor Composiet facings. Ze heeft de behandeling gefilmd en is erg enthousiast over het resultaat! 

Bekijk de video hieronder: