Apollo

Tandartspraktijk Rotterdam Centrum

Over Apollo Tandheelkunde

Apollo Tandheelkunde BV is in 2012 opgericht door Tandarts Abdollah Abkhezr en zijn echtgenote Özge Abkhezr. Abdollah Abkhezr studeerde af aan het Academisch Centrum Tandheelkunde in Amsterdam en Özge Abkhezr is afgestudeerd aan de Hogeschool van Amsterdam, studie Human Resource Management. Zo is de perfecte match ontstaan voor het bieden van hoogwaardige tandheelkundige zorg waarbij we iedereen, van jong tot oud, de 'rode loper behandeling' geven.

Frisse tandartspraktijk, persoonlijk & deskundig

Apollo Tandheelkunde is gevestigd in het centrum van Rotterdam. Een moderne en frisse tandartspraktijk, uitgerust met de allerbeste tandheelkundige apparatuur en gebruikmakend van de nieuwste technologieën en materialen. Zo kunt u in onze tandartspraktijk altijd rekenen op een persoonlijke en deskundige behandeling. Onze tandartsen luisteren, denken mee en geven u praktische adviezen voor een goede mondhygiëne en een stralend en gezond gebit.

"Voor iedereen rollen wij de rode loper uit."

TV kijken tijdens uw behandeling

En natuurlijk zijn al onze behandelkamers uitgerust met flatscreens in het plafond. Zo kunt u heerlijk genieten van uw favoriete programma terwijl de tandarts bezig is met de behandeling.

Kwaliteitsregister Tandartsen

De persoonlijke werkwijze in onze tandartspraktijk en de hoogwaardige tandheelkundige zorg die wij bieden wordt bevestigd doordat al onze tandartsen zijn ingeschreven in het Kwaliteitsregister van Tandartsen (KRT), bij de Wet van de Beroepen in de Gezondheidszorg (BIG) en we als tandartspraktijk lid zijn van NMT en ANT.

Voor vragen of direct inschrijven

Onze tandartspraktijk staat nog open voor nieuwe patiënten. Ons team van deskundige tandartsen, mondhygiënistes en tandartsassistenten hoopt u binnenkort te mogen verwelkomen in onze tandartspraktijk in Rotterdam. Stel gerust uw vraag, ook als u nog geen patiënt bent, via het getoonde reactieformulier of bel direct 010 - 341 63 85.

Online inschrijven

Bekijk meer

Bijzondere aandacht, voor jong & oud

Naast de periodieke tandarts controle en mondhygiëne heeft Apollo Tandheelkunde gespecialiseerde tandartsen voor:

  • Kindertandheelkunde;
  • Angst patiënten;
  • Composiet en porseleinen facings;
  • Kronen en bruggen;
  • Cosmetische tandheelkunde;
  • Tanden bleken.

Trots op onze tandartspraktijk

Onze patiënten beoordelen ons gemiddeld met een 9.6 op Zorgkaart Nederland. Omdat we daar best trots op zijn delen we deze recensies graag met u!

Apollo Tandheelkunde in beeld